mirandavonesa e mstruacionev28.02.2011 11:25qfar tregojn dy shejat gjat tetstit te shtatzanis 2 sheja qe jon C dhe T dhe kur jon dyat te mbushur njera sheja C me kuqe dhe sheja T me pak e kuqur
MamiaRE: vonesa e mstruacionev01.03.2011 10:16Shkronja C do te thote linja e kontrollit dhe kjo linje do te paraqitet ne dritare afer shkronjes C pavaresisht se a eshte testi negativ apo pozitiv. Kjo linje vetem tregon se testi eshte aplikuar si duhet. Shkronja T emerton testin dhe nje linje si roze (e kuqe) do te paraqitet afer dritares se shkronjes T brenda 3 minutave nese testi i shtatezanise eshte pozitiv (dmth nese jeni shtatezene).
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: vonesa e mstruacionev01.03.2011 10:19Nese keni dy vija te kuqe te testit se shtatzanise(testi klasik) atehere tregon testin pozitiv qe do te thote qe jeni shtatzane.Dr PremtimiVlerëso
saraRE: vonesa e mstruacionev24.10.2012 21:14qe 10 dit mu kan vonu menstracionet e mjeku ne ultraza tha nuk po muj me pa a je shtatzan a jo qka me ba tash
albaRE: vonesa e mstruacionev13.01.2013 03:29cikli menstrual me eshte vonuar 7 dite kam bere testin e shtatzanis 3 her ka dal negativ edhe ne ultraze nuk eshte vrejt asgje mundet te jete sindroma para-menstrual
anaRE: vonesa e mstruacionev23.02.2013 10:38kam nje muaj qe me jane vonuar menstruacionet dhe testi i shtatzanise me ka dale nje vije e kuqe e theksuar tek c nuk e di a jam shtatzane
ju faleminderit
migenaRE: vonesa e mstruacionev11.05.2013 20:36si llogaritet koha e menstruacioneve psh nga data e fillimit 1 deri me 28 apo merret data e mbarimit psh 6 plus 28 ditet dhe sa eshte kohezgjatja normale e tyre flm pres pergj.
marselaRE: vonesa e mstruacionev03.05.2014 14:06Me kane munguar periodat 1 muaj kam bere testin me doli pozitiv kam te vjella dhimbje stomaku a jam shtaatezene ju lutem me trego
marselaRE: vonesa e mstruacionev03.05.2014 14:08Ju lutem me trego
marselaRE: vonesa e mstruacionev03.05.2014 14:09Te lutem se po te pres me pa durim te lutem flm
lolaRE: vonesa e mstruacionev09.05.2014 10:40me falni dashta me jua bo nje pytje cikli me osht vonuar qe 9 dit kam shtrengime te forta ne bark her pas her , testin e kam bere 2 her po Negativ . e dashta me ju pyt a ka mundesi te jem shtatzen?
selemRE: vonesa e mstruacionev11.05.2014 06:04prsh , me jan vonuar cikli ka 2 dit , po shenja shtatzanie nk kam , ka mundesi te jem shtatzen?.

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.