dijagjendja pas abortit03.07.2013 14:05pas abortit prej 2 muaj nuk kame cikel, ne kontroll te mjeku me tha se i duhet me ba hysteroskopin me pa kavitetin e mitres dhe ate e bera, pastaj mjeku me per shkak se ke pasur abort te madh prej 4 muaj me dy binjak mitra ka fillu me u ngjit dhe eshte dasht me nda gjat hysteroskopis.
A me tregoni pse nodh ngjitja e mitres dhe a mundet me kane problem ne te ardhmen, jame duke perdor hormone dhe doksiciklin
Faliminderit per pergjigjjen tuaj
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: gjendja pas abortit05.07.2013 17:55Ka shume faktor pse vie deri te ngjitja e  kavitetit  te mitres, por pasi eshte kry histeroscopia ne rregull, nuk duhet brengoseni. Perdoreni terapine e ordinuar nga mjeku.

Dr Premtimi
Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.