ArtaTesti24.06.2013 00:02Pershendetje, urime per punen qe beni na ndimoni shume.Jam 30 vjecare para disa jave i kisha disa simtoma lodhje gjate dites ne mengjes kur u zgjojsha e lodhur shtrengim ne koke koll here pas here shtrengim ne gjoks.Isha te mjeku familjar me beri EKG me ka mar gjak rezultat ende skam mar por edhe me dha nje test me bo vete ne shpi tha me honger perime sallat dhe buk te zez me fara dhe lajthia 3 dite para testit dhe me bo testin me nevoj te madhe pyetja ime eshte per qka bohet ky test?Nese mundeni mem tregu.Naten e mire
Dr. spec. Violeta Hyseni - Ekspert i nukjevet RE: Testi27.06.2013 11:48Pershendetje,

pyetni mjekun tuaj, pra kete pergjigje duhet ta merrni nga mjeku i cili ju ka rekomanduar kete diete.

Gjithe te mirat,
 
Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.