taraera dhe kroja ne vagin11.06.2013 12:16pershendetje qe 5 muaj ka filluar te kom ere te keqe kur po urinoj dhe kroj te madhe ne vagin a ka lidhje me ndonje infeksion kjo qfar duhet te bej per me largu eren dhe krojen ju lutem ma ktheni pergjigjen sa ma shpejt
SelmaRE: era dhe kroja ne vagin17.06.2013 00:22une te kisha sugjeru me u shperla ne vendet intime me kamomile,po meq nuk jam njeriu adekuat per ket rast tkisha preferu te vizitohesh te gjinekologia
Dr. spec. Violeta Hyseni - Ekspert i nukjevet RE: era dhe kroja ne vagin17.06.2013 12:42Pershendetje,

kanali urinar dhe vagina jane afer njera tjetres, prandaj edhe infeksionet shpesh here jane te nderlidhura njera me tjetren. Sekreti vaginal me ngjyre te bardhe ne sasi te vogel, pa ere te keqe dhe pa kruarje konsiderohet se eshte normale. Mirpo kur sekreti eshte ne sasi te bollshme, me ngjyre (jo te bardhe), me ere kundermuese dhe te shoqeruara me kruarje duhet menduar ne renien e flores bakteriale normale te vagines dhe shfaqjen e kandidiazes ( infeksion mikotik). Era dhe ngjyra e urines nderron edhe nga ushqimi te cilin e konsumoni, pini sasi me te madhe te ujit. Por meqenese keni qe nje kohe te gjate kete problem eshte mire te konsultoheni me gjinekologun.
Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.