olgavagina09.06.2013 12:42pershendje , deshta ta bej nje pyetje rreth vagines , jam paksa e shqetesuar , me duket qe kam te hapur nuk di si ta spjegoj, mardhenje nuk kam pas asnjher por se di a osht normale qe te jet vagina e hapur, pa pasur mardhenje ,un e shikoj mun ta fus gishin pak po nuk e fus se kam frik se se humb virgjinitetin, mun te ma spjegoni si duhet te jet normale , ose a osht normale qe te jet pak ehapur a gjenet ni fillim pelhura e virgjinitetit ose pak ma larg ju pershendes flm
Dr. Hatije Ismaili - Ekspert i nukjevet RE: vagina14.06.2013 14:19e nderuar,

 organi gjenital ka buzet e medha dhe te vogla, dhe kur e shihni me pasqyre duket I hapur pasi buzet nuk jane te mbyllura. Vagina ose vrima ne vagine ralle here se mund te shihet tek femrat qe nuk kane lindur dhe ju mesigur shihni regjionin ne organet e jashtme gjenitale. Gishti nese futni me nagadale mund te hyje, pasi ne vagine ekziston vrima vaginale nepermjet te ciles kalon gjaku menstrual.

Dr. Hatija
Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.