anjaaaseksi anal06.06.2013 15:43a eshte e mundur shtatzania nese bejm seks anal?
sepse un dhe i dashuri im kemi bere shume here . Ende nuk e kam humbur virgjerine pasi qe nuk duam njehere. ju lutem pergjigjuni..
RE: seksi anal06.06.2013 21:58Pershendetje!Jo ska shanc por kujdes gjithe mashkulli sidomos duhet pastrim sepse ky lloj seksi shancat jone te mdhaja per Infektion
RE: seksi anal07.06.2013 01:02pershendetje. sexi anal nuk eshte i krijuar per te kryer mardhenie, sepse ka funksiom tjetr -dmth permban fekale qe duhet hedhur ne ambientin e jashtem,se jan tpanevojshme per organizmin, andaj ju edhe pse e praktikoni seksin anal, nuk duhet te frigoheni sepse nuk ka asnje shanc te ngeleni shtatzen ne ket menyr, sepse vagina me organet qe ndodhen brenda saj jan tč krijuar per nje gje te tille,dmth shtatzeni. kurse zona anale ska lidhje me mitren (vendi ku krijohet femiu). Besoj qe me kuptuat. Cdo te mir
besaRE: seksi anal07.06.2013 10:57jo nuk mund te ndodhe mos ke merak, ska shanca te mbetesh shtatzene me seks anal..
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: seksi anal18.06.2013 16:42Mundesite jane shume shume te vogla, vetem nese ejakulati kalon nga anusi ne vagine.

Dr Premtimi
Vlerëso
anaRE: seksi anal05.08.2013 11:21Pershendetje. Une jam e virgjer,po bashke me te dashurin tim kemi praktikuar seksin anal dhe doja te dija a ka mundesi te mbetesh shtatzene ne kete menyre? Po nese pi spermen e tij? Pres pergjigje,faleminderit.

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.