ARTAqimet ne fetyr dhe trup02.06.2013 22:14kam nje problem shum te madh kam qime ne trup shum dhe ne fetyr ne fetyr i hjeki me mash po me esht bere qimja e zez dhe me duhet ti heq 2 her ne jav.se di me eshte bere kompleks ne koke ka do qe shkoj e kam ne mendje vetem qimet me eshte bere si semundje ne koke . se di se qfar te bej friksohem se mos me mbushet fetyra plot qime..
AnonimRE: qimet ne fetyr dhe trup03.06.2013 23:44Pershendetje!Interesou dhe bo depilim me laser tezja ime e ka bo para 8 vjet ne gjermani asnjeher mo ska pas problem teper mire e ka ftyren.Para depilimit ka pas kshtu problem qime te zeza
RE: qimet ne fetyr dhe trup07.06.2013 01:13flm shum
luljaRE: qimet ne fetyr dhe trup06.10.2013 19:41jam lulja nga pr kam probleme me qime te zeza ne fytyr dhe nuk di si tja bej mu kan bo komplekse frigohem hsum ju lutem si ta zgjedh ket problem si mund ti hek .Flm per mirkuptim

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.