esmarritja e gjoksit26.05.2013 12:54jam esma jam 14 vjeqe ka gjoks te vogel dua te di a do me rrittet ende gjoksi apo jo se kam breng te madhe per kete gje dua ta di se qka duhet behet qe te rritet gjoksi dhe deri ne sa vjet mund te rritet femra-gjoksi i saj dhe zhvillimet e tjera ne trup do te isha e knaqshme po te ma jepni nje pergjigje te sakt ju faleminderit
Pa emerRE: rritja e gjoksit30.05.2013 17:00Qofse dan me pas gjkos te madh mos baj jeleka deri sa ti ban 25 vjet .

:(RE: rritja e gjoksit12.07.2013 12:08prsh jam 15 vjeqare dhe kam gjoksa shum te vogel dua ta di a me rriten dhe si me rriten ? peshoj 36 kilogram flm per mirkuptim
gjokset RE: rritja e gjoksit02.08.2013 13:42-985 edhe une e kam kete problem jam13 vjeqare nuk baj te brendshme por veq sa jan nisur dhe do te filloj te perdori te brendshme nje kshill ne qofse mundesh pyetja i dergohet pa emer
arijanaRE: rritja e gjoksit23.08.2013 13:35Pershendetje jam arijana dua ta di per far arsyje mos te mbajm te mbrenshme se nuk rritet gjoksi qka i pengon ajo ? Falmderit per mirkuptimin
arijanaRE: rritja e gjoksit23.08.2013 13:39Pershendetje desha te bej nje pytje per gjoksin qka ipengon jeleku rritjes se gjoksit falmderit per mirkuptimin
pa emer RE: rritja e gjoksit30.10.2014 11:32jam 14 vjeqare tani me jan nisur gjoksat nuk dallohet qe me jan nisur dukem si mashkull ne syrin e te tjerve dua te di deri ne sa vjet mund te rrite gjoksi dhe cili esht problemi im qe nuk kam gjoks

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.