BLsi ti heqim njollat prej fytyres25.04.2013 17:18tybe met kallxue si ndrejt prej qe jom lind jom me puqrra ee thash tju vetii gjamna pre nii krem se tybe qishtu une se priznati me mu ba ftyra kshtu kallxomni allhile mos e lenii anash ju pershendes jeni program shuumm i respektuar edhe i shikuar faleminderit
dijaRE: si ti heqim njollat prej fytyres04.05.2013 18:48Edhe un e kam te njeten problem prej moshes 3 vjet oo marva kurr su kanqna bre piffffffff... me sheja me puqrra me varra marova
njollat kafeRE: si ti heqim njollat prej fytyres01.08.2013 10:21jam fatlumja
po bre ketu po mujna me bo pyetje po veq mes veti e jo ata me na kthy pergjigje une i kom njollat kafe ne fytyyr po kta nuk jon tu dhon pergjigje bile nuk u duft me na mashtru keshtbile te pakten nje pergjigje per njollat kafe ju pershendes nje pergjigje pe kerkoj :@

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.