albanaurinimi i shpesht14.04.2013 10:22pershendetje,pasi kam kryer mardhenien e pare me te fejuarin tim kam pas shume gjakderdhje,ndersa tash ende po vazhdoj te kem gjakderdhje,urinim te shpesht dhe me djeg vagina,desha te pyes se a jan normale kto pas humbjes se virgjinitetit apo esht diqka tjeter? qka me rekomandoni te bej ?
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: urinimi i shpesht18.04.2013 17:46Keto simptome deri diku jane normale pas humbjes se virgjerise, per disa dite.

Dr Premtimi
Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.