OriShtatzania 29.03.2013 16:44Nqs rrin me barkun jashte te ftohen vezet dhe sben me fermije,me ka thene mami,e vertet eshte kjo?dhe kur eshte mosha ideale x te bere femije mbas sa vitesh martese?a ndikojn infeksionet e femres x te mos mbetur shtatzene?qfare ndikon dhe cfare nuk ndikon.qaduhet bere qe te jemi ne forme x te mbetur shtatzene pa problem ,dhe qa kokrrash duhet te pime qe te ruhemi,kokrra te cilat sdemtojn mitren normal.ju lutem me ktheni pergj.sh sh sh flm
Dr. Hatije Ismaili - Ekspert i nukjevet RE: Shtatzania 03.04.2013 11:34E nderuar,

barku i cveshur kur nuk eshte koha ben keq per shume gjera: veshket, vezoret, mshikeza e urines, eshtrat. Sa i perket kokrave dhe metodave tjera contraceptive jane te preferueshme per mbrojtje nga shtazenesia e padeshirueshme dhe nuk paraqesin ndonje dem ne te ardhmen per planifikimin e shtzensise. Koha e preferuar per shtatzani eshte atehere kur ju dhe partneri juaj jeni ne gjendje te shtoni familjen si ne aspektin financiar ashtu edhe psiqik me perkrahje familijare nga te dy anet.

Dr. Hatija 
Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.