dorentinatruri22.03.2013 19:34a muni mem tregu nje ese te shkrurter per raportin ndermjet trurit dhe sjelljeve te njeriut dhe ese tjeter per faktoret kryesor te zhvillimit psikik te njeriut. ju lutem tregonem se me duhet
Stafi nukjevet.netRE: truri25.03.2013 10:34Pershendetje Dorentina,

me sa mund te veresh edhe nga pyetjet dhe pergjigjet ne kete ueb faqe, ne nuk ofrojme sherbime te tilla te shkruarjes se eseve.

Cdo te mire,
 
GjinaRE: truri25.03.2013 10:36A je more normal kap shkruje vet esen a po do tka me ta kry fakultetin a..definitivisht njerzittt nuk dijinnn kufi a a ju jep gishtin ta marrin edhe doren khaaaa
GjinaRE: truri25.03.2013 10:37A je more normal kap shkruje vet esen a po do tka me ta kry fakultetin a..definitivisht njerzittt nuk dijinnn kufi a a ju jep gishtin ta marrin edhe doren khaaaa

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.