BanaMigrena 14.02.2013 14:03mami im ka migrene :( a eshte kjo nje semundje vdekjeprurese?gjithashtu cilat jan simptomate saj qe ti krahasoj me ato te mamit tim ne Menyr qe te kuptoj cdo dhimbje qe ka e ka nga migrena apo ka edhe ndonje semundje tjeter dhe se dime.po veshi I mesem care eshte.?flm x gjithcka jeni shume te mire
RE: Migrena 17.02.2013 12:29Migrena seshte vdekjeprurese shoqerohet me dhimbje koke edhe nje dhimbje qe zgjat deri 72 ore pa ndaluar fare , kur ka dhimbje te kokes nuk duron dot zhurmat , deshiron te qenderoj ne terr mos te ket drite fare sepse i pengon , per kete duhet konslutuare me neruologun ne spitalet e vendit ku banon , por per vdekje mos u merakos shum njerez vuaj nga kjo dhe marrin terapi kunder dhimbjes dhe kalon gjithe te mirat
Dr. spec. Violeta Hyseni - Ekspert i nukjevet RE: Migrena 22.02.2013 12:00Pershendetje,

migrena nuk eshte semundje vdekjeprurese, vetem se manifestohet me kokedhimbje te intezitetit te forte, ndonjehere e shoqeruar me fotofobi, vjellje dhe ulje te koncentrimit.

Ndersa inflamacioni i veshit te mesem manifestohet me dhimbje veshi, marramendje e ndonjehere edhe me rrjedhje te sekretit nga veshi.
Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.