eniinfeksioni ne veshka22.01.2013 01:15persh jam 21 vjece me infeksion ne veshka kam ber mjekime por asgje akoma vuaj nga ifeksioni serisht me del urina me er shume te keqe dhe e kuqe jo e paster me djeg jasht mase do shkoj te bej vizite cfare reziqesh ka kjo semundje po mos ta kurosh??, dhe po tentoj te mbetem shtatzan apo eshte me mire te pres qe sherohem plotesisht dhe pastaj te tentoj per femij?? a ndikon mosmbetja e shtazanis nga infeksioni ju lutem me ndihmoni me pyetjet qe ju bera

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.