EliShtatzani17.01.2013 00:20Pershendetje domtoreshe,jame ne javen 96dite qe 2 jave kam dhimbje lukthi kur po vjelli po shlirona,po prap kur ha dicka shume po mundon qka mundet mem ndihmu me largu kete dhimbje...
Dr. spec. Violeta Hyseni - Ekspert i nukjevet RE: Shtatzani21.01.2013 17:20Pershendetje,

ju po pershkruani qe jeni ne javen e 9-te, supozoj se e keni fjalen per shtatzani. Nese e kam kuptuar drejt atehere perdorni nje luge qaji sode bikarboni ne nje gote me uje qe te pakesohet aciditeti i lukthit dhe patjeter konsultohuni me Gjinekologun.

Dr.Violeta
Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.