DINAMENSTRUACIONET03.01.2013 23:59PERSHENDETJE I NDERUAR DOKTOR, NESA KA MUNDESI TE ME TREGONI KU ASHT PROBLEMI MENSTRUACIONET U KAN DASHT MEM ARDH NE FUND TE MUAJIT DHJETOR-MKAN ARDH POR VETEM ME 1 PIK GJAK MANDEJ PAS 1 JAVE MKAN ARDH PERSERI ME 1 PIK GJAK..MARREDHENIE KAM PAS ME DATEN 22 DHJETOR..CDO TE MIRE
RE: MENSTRUACIONET06.01.2013 21:38me fal qe po futem ne mes teje dhe doktorit po mesa kam ndegjuar une si pna jote mundesit jan qe ti te jesh shtatzene. merr nje test per shtatzani ne barnatore nuk kuhton shtrejt dhe largoj dydhimet tua. shpresoj t te kem ndihmuar
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: MENSTRUACIONET08.01.2013 09:48Gjakederdhjet nga nje pike nuk jane gjakederdhje menstruale, prandaj ju preferoj nje egzaminim tek Gjinekologu.

Dr Premtimi
Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.