LoraNjollat kafe20.11.2010 03:25

Kam njolla ne fytyr si ato grat kur jan shtatzan, un jam shume e bardh po fytyra nuk me ri e paster kam perdorur maska ne kushtrt e shtepis dhe te tjera, me respekt

Dr. Allma Koqinaj - Ekspert i nukjevet RE: Njollat kafe29.11.2010 16:09Tung Lora, kete problem e hasi mjaft shpesh gjate punes sime. Per keto ndryshime e sugjeroj nje kombinim te tretmanit qe eshte peeling kimik, me te cilin kam mjaft sukses. Nese je e interesuar mund te me lajmerohesh dhe tash eshte sezona e pershtatshme qe te behet ky tretman.Dr.AllmaVlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.