almaspo di si mja ba30.11.2012 21:46un ne organin gjinital ne vagin se di po ka qe ni vit po nzihet jom ka tranona osht kjo qe vjen me kalimin e moshesh po nj smundje se edhe kom mastrubu me gishta kom provu me lu po hjeket a munet me kan prej veshkev qe jom sepse me kher me dhamin edhe apo femra mund te dryshoj edhe me vite ama kaher kom dhimt to pr kater pes vitev jom lendu pak njonen ner bri e ka kalu ndrydhja aty ne at vend pres ni pergjigjje shpejt
Dr. Hatije Ismaili - Ekspert i nukjevet RE: spo di si mja ba10.12.2012 15:18E nderuar,

nga letra juaj nuk shoh asnje problem gjinekologjik, por ndoshta keni probleme tjera dhe qe duhet kerkuar ndihme diku tjeter.

Ndryshimet qe i pershkruani ju te organeve gjenitale jane krejt normale, me vite zhvillohen edhe organet gjenitale dhe pesojne disa ndryshime, ne madhesi dhe ngjyre.

Por nese mendoni se ato nuk jane normale atehere eshte mire qe te beni nje vizite te gjinekologu dhe te bisedoni rreth krejt problemeve dhe pyetjeve qe ju mundojne.

 Dr. Hatija
Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.