nitadhemje barku23.11.2012 23:33Pershendetje drshta te di pse po kam dhimbje barki ne anen edjatht mestracionet me jan vonuar qe dy muaj amos jam shtatzan ju lutem me tregoni kthemani ju lutem
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: dhemje barku30.11.2012 16:54Pershendetje!

Nese keni vonese dy muaj te ciklit menstrual atehere se pari beni nje test te shtatzanise e  pastaj egzaminoheni per dhimbje.

Dr Premtimi 
Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.