ANAVirgjiniteti06.11.2012 17:38Kur kam qene ne shkolle kisha shume kruarje ne zonat gjenitale,gjithashtu jam masturbuar mbi gjera te forta po kurre skam futur gje brenda.sot pasi bera dush provova te prekem ngaqe dushoj se jam zhvirgjeruar pa dashjedhe vura re nje vrime te vogel, poshte saj si copez mishi e mbledhur se dallova mir se po e shikoja ne pasqyre dhe u tmerrova sepse kam frike se mos jam zhvirgjeruar.a kan femrat e virgjera vrime te hapur dhe ku ndodhet himeni brenda apo jashte organit dhe a shihet ai nqs i hap buzet e vogla?me falni qe po ju bezdis me gjithe keto pyetje po kam shum frike sepse ndjej fresk tek organi gjenital.ju lutem me ndihmoni ju lutem

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.