F_L_O_R_I_A_Ndhimbje ne fund te barkut31.10.2012 16:27ckemi .... me kap disa her dhimbje ne fund te barkut dhe kur e prek me dor fort me dhemb para ca kohe me jepte ca krisje te forta ....flm
Dr. spec. Violeta Hyseni - Ekspert i nukjevet RE: dhimbje ne fund te barkut09.11.2012 11:25I nderuari Florian, Dhembja ne fund te barkut mund teshfaqet te infeksionet urinare apo edhe diqka tjeter. Per te ditur psekeni kete dhimbje duhet te beni analiza dhe ekzaminime tjera. Une jukeshilloj te konsultoheni me Mjekun Familjare kur keni dhimbje, aipastaj ju ordinon cka duhet te beni.
Dr.Violeta
 
Vlerëso
RE: dhimbje ne fund te barkut09.11.2012 23:12ok shum flm ...
cmRE: dhimbje ne fund te barkut17.08.2013 18:30pershendetje jam nje zonje 65 vjece. para afro 18 kam kryer 2 aperacion ne fundin e barkut per 4 ore.kamhequr mish te huaj dhe mitren.ne vitin 2009 mu kthye serisht por me infeksion. u vizitova dhe bera antibiotik pas nje viti bera 2 kura supasta por nuk dha efekt. tani dhimbja po behet e padurueshme,dal shpesh ne banjo dhe me djeg urina , dhimbja me fillon me shume pas buke.kam nevoje per ndihmen tuaj se cfare duhet te bej per ta larguar dhimbjen.pres pergjigjen tuaj.
cmRE: dhimbje ne fund te barkut18.08.2013 11:44jam serisht cm-ja a mund te me ktheni pergjigje?

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.