elenydhimbje ne fund te barkut27.10.2012 11:43pershendetje doktor kam 1 prob qe me shqeteson shum
kam rreth 2 jav qe ndjej dhimbje sh te forta ne fund te barkut zakonisht dhimbjet me fillojn pas urinimit po qe ndihem sh keq sa qe per 1 moment nuk mund te hec sepse me dhemb te lutem me ndihmo cmund te bej
Dr. Ilir Miftari - Ekspert i nukjevet RE: dhimbje ne fund te barkut14.11.2012 15:34 Pershendetje Eleny,ju kshillojqe ta beni fillimisht nje Pasqyre teurines.  Dr.Iliri
Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.