gruamenopauz23.10.2012 14:33mirdit jam nje zonj ne moshen 35vjec. kam 2 femi .kam patur qysh ne moshen15vjec e deri tani crregullim cikli jam interesuar neper mjek por asnje rezultat e njejta gjendje femijet ikam ber me ndihmen emjekimeve . kontraceptivet e ndryshem i kam perdor por me japin shum shendet .ju lutem me ndimoni cfar te bej sepse me shkaktojn nje gjendje si nje grua ne menopauz ju flm.
RE: menopauz31.10.2012 13:21Me te vertete eshte shume veshtire te ordinojim  terapi adekaute pa egzaminim.Prandaj ju preferoj nje egzaminimkomplet,me analiza perkatese per te ordinuar terapin.Dr Premtimi 

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.