HanaDallimi ne mes te orgazmes dhe masturbimit23.09.2012 19:32mirdita, sapo kam mbushur 15 vite, dhe shpesh po e degjoj fjalen orgazem dhe marturbim, a keni mundesi me me jep pergjigje se qka jan keto dyja...
Mr. Sci. Arta Hyseni Zeqiri - Ekspert i nukjevet RE: Dallimi ne mes te orgazmes dhe masturbimit28.09.2012 13:42pėrshėndetjefalemnderit qė keni kontaktuar web-in tonė.Kuptoj qė keni nevoj qė tė dini cilat janė kėto koncepte dhe dallimin e tyre. Masturbimi ėshtė mėnyra pėr tė arritur orgazmin,pra, dallimi ėshtė se mastrubimi ėshtė veprimi(akti) qė shkakton orgazmin. Kurse orgazmi ėshtė zgjim seksual.Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.