EliMestracionet17.08.2012 20:34Pershendetje..
Ne qoftese une marre terapi per me i rregullu mestracionet 1 muaj pastaj i ndali a muj te provoj te mbetem shtatzene pas terapis meniher
apo b275n edhe gjate terapis...?
Shpresoje nje pergjigje me konkrete.
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: Mestracionet23.08.2012 09:30Nese merni terapi per regullimin e ciklit menstrual qe njekosisht jane dhe kontraceptiv(mos me mbet shtatzane) normal qe nuk mundeni me mbet shtatzane.Ndersa nese terapia per rregullim te ciklit nuk eshte kontraceptiv, atehermundesia per shtatzani egziston.Dr PremtimiVlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.