silafetyra e skuqur17.08.2012 13:00pershendetje deshta te ju pys jam e shqetsuar ne mollzat e faqeve me behen te te kuqe te erret
kjo mu ka shfaq ne 2vitet e fundit dhe aka naj medikament per hkjen e kesaj jam me diabet dhe terapin e kam edhe ahapa edhe isulina mjeket thojn se nukekom as nga sheqeri e as nga zemra a mos mundem me pas nga nga ndalja e mesturacjove .spse mollzat e faqeve dhe rreth hunde me skuqen se asnjeher si kom pas flm
Dr. Allma Koqinaj - Ekspert i nukjevet RE: fetyra e skuqur23.08.2012 16:42Ju e keni kalu nje faze mjaft te mundimeshme te jetes e qe eshte klimaksi (ku ndodhin disa ndryshime te cilat organizmi nuk i ka perjetuar me pare). Edhe kjo skuqja eshte si pasoje e asaj gjendje dhe nuk eshte per tu brengosur. Por ekzistojne kreme te cilat e zbehin pas skuqjen.Dr.Allma Vlerëso
beniRE: fetyra e skuqur12.11.2012 01:22doktoreshe si me largu skuqjen nga fytyra kjo me ndodhe si kur eshte koha e ftohte poashtu edhe veres kur eshte nxehte, poashtu me nxehen faqet kur merrem me sporte a ndonje krem apo qka do per me largu flm
RE: fetyra e skuqur18.11.2012 23:14ju pershendes deshta nese mundet dikush mem ndimu dikush qe ka pas probleme si te mijat e qe ka perdor ndoj ilaq mua me skuqet fytyra sa qe me merzitet jet nese ka diksuh ndoj kshill tem me pqergjigjet kam shku te shum mjek kam perdor ilaqe po kot
artaniRE: fetyra e skuqur09.03.2013 10:46Dr. Allma Koqinaj a munt te na tregoni ndonje krem doktor per largimin e skuqjes se faqeve
franciRE: fetyra e skuqur19.11.2013 19:38pershendetje Doktoresh .. un jam i shendosh po fytyren e kam te dobet sidomos mollzat

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.