lonadhimbje ne vagine31.07.2012 23:09Persh stafit te nuk je vet, kam nje shqetesim ju kisha lutur qe te me ndihmoni,sepse nuk po kam mundesi qe te shkoj tek ndonje gjinekolok apo te ndonje mjek tjeter,nuk po di se qfare kam por ne vaginen time gjegesisht ne buzet e vagines e ndjej sikur nje rendim apo nje dhimbje te kohepaskoheshme,athu qfar mund te jete...
Dr. Hatije Ismaili - Ekspert i nukjevet RE: dhimbje ne vagine20.08.2012 16:47Ndryshimin qe e pershkruani, mendoj se mund te jete gjendra Bartoline qe paraqet mbylljen dhe ndezjen e gjendres ne buzet intime te vogala. Paraqitet vetem nga nje ane, dhemb shume, behet si ndonje koker are dhe pas disa ditesh mund te shperthen qelb. Per tu sqaruar situata dhe per mjekim eshte me mire dhe duhet te beni vizite te mjeku. Dr. HatijaVlerëso
RE: dhimbje ne vagine12.09.2013 11:13pershendetje une here pas here kam disa kriza ne vaine dhe jam shume e shqetesuar jam 17 vjec dhe kam shume frike mos kam ndonje gje per u shqetesuar ju lutem me ndimoni

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.