arimenstracionet03.07.2012 13:27pershendetje nga ari desha te kshillohem me ju kam ērregullim te menstracioneve,me saksisht gjithmon i kam pas shum te ērregullta kam bere nje kalendar te datave me 18 dhjetor i kam pas pastaj me 12 mars per here te fundit kur i kam menstracionet 45 dite nje here kam dhimbje nje here jo, menstracionet e bardha kam ok kjo ishte pak a shum ajo qe me mundonn kisha pas deshir te kem nje kshill nga ju dhe qfar medikamente me kishi propozu mi perdor ok mirpres pergjigjjen tuaj faleminderit
Dr. Hatije Ismaili - Ekspert i nukjevet RE: menstracionet10.07.2012 13:11: e dneruar nga pyetja juaj nuk mund te ju pergjigjem hollesisht pasi mungojen shume te dhena nga ana juaj psh: sa vjecare jeni, kurre I keni pasur menstruacionet e para, si e keni pasur ciklin menstrual qen nga fillimi… Dr. HatijaVlerëso
RE: menstracionet15.09.2012 23:42Desha ta di ne sa vjet mundd te te vin menstracionet un jam 12 vjeq dhe kam 75 kg
lolaRE: menstracionet14.08.2013 11:34kam menstracione te kafta qe nje jave,jam vajze qa me preferoni ju lutem
BebaRE: menstracionet02.08.2014 06:04Pershendetje jam 21 vjeqare dhe po kam probleme me menstracionet e lafta dhe te bardhat gjdo kohe jam e pa pastert, prej se kam bere mardhenjer me burrin tim kam menstacione te kafta ? Ju lutem me ndohmoni

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.