lonamesuesja ime16.05.2012 15:06mua tani se fundmi me eshte larguar mesuesja nga shkolla dhe ndihem shume keq per kete smund ta harroj ate ajo eshte nje mesuese mjaft e vecante .....ka ikur ne amerik ajo tha se do vinte ne shtator por se besoj po te ishte ashtu sdo te qante ne ate menyre ....se di per vete se besoj se ajo sdo kthehet serish ...madje disa thone se ka nxjerre shtepine ne shitje..jemi merzitur te gjithe si klase,tanime qe ajo seshte ne shkollen tone gjithcka per ne do te jete me e veshtire,madje tani qe jemi pa kujdestare si mesuese na ka zene frika se askush sdo interesohet per ne e madje do na perdorin si lecka,,,,ju si mendoni a eshte kjo vertete nje arsye per tu shqetesuar...ju lutem me ktheni pergjigje....me respekt.LONA


RE: mesuesja ime29.04.2013 13:52po ke te drejt eshte shum veshtir
laura dembogajRE: mesuesja ime05.06.2013 14:37mesuesja ime

keto vargje
te thjeshta
qe tani lexoj
mesueses time
te dashur sot
po ja kushtoj.


na fal qe
kemi gabuar
por nuk do gabojm
me kurr .


edhe kur ziheshim
shoku me shok
ti na merrje per dore
e thojshe :
me premtoni se nuk do
te te ziheni njeri me tjetrin .

te dua mesuesja ime
RE: mesuesja ime14.04.2014 05:52shum shum e bukur...:))))

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.