gjendiorganet gjenitale06.05.2012 11:00ne rastet kur ne organet gjenitale te nje mashkulli ka tregues qe anon me shum nga femrat qfar trajtimi mjeksor duhet marr ai mashkull per te larguar shembullin me femrat ju lutem nje pergjgjje se vuaj nga kjo ju lutem.......
RE: organet gjenitale07.06.2012 10:28Duhet ta konsulltoni Urologun se pari.Dr Premtimi
bacaRE: organet gjenitale21.08.2014 06:30si te veproj pasi me derdhet sperma ne menyre te pa vullnetshme.

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.