titisterilizimi 05.05.2012 09:28nese ebere sterilizimi dhe deshiron prap pas shum kohesh tekesh nč femij amundem dhe sa eshte idemshem per shendetin tim sterelizimi tung ju falemindrit per mirkuptim
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: sterilizimi 07.06.2012 10:11Se pari nuk po e di gjinine e juaj por po supozoj qe jeni femer,nese po atehere sterilizimi nuk ehste i demshem,dhe nese deshironi parap te keni femi pas sterilizimit,ate mund te keni vetem me mbaresime artificiale(IVF ,ICSI) Dr Premtimi Vlerëso
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: sterilizimi 07.06.2012 10:14Se pari nuk po e di gjinine e juaj por po supozoj qe jeni femer,nese po atehere sterilizimi nuk ehste i demshem,dhe nese deshironi parap te keni femi pas sterilizimit,ate mund te keni vetem me mbaresime artificiale(IVF ,ICSI) Dr Premtimi Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.