ORSIDA-VESELILEZBIKE26.04.2012 09:51JAM NGA NJE FSHAT I VLORES,TANI JETOJ NE LEZHE KAM QENE E LIDHUR ME NJE DJALE ME EMRIN SEDRIK E KAM TRADHTUAR ME 2 DJEM TE TJERE SEPSE NUK MUND TE DUA ASNJE DJALE PASI JAM LEZBIKE.JAM E DASHURUAR ME NJE ZYSHE , JAM LAGUR SHUME SHPESH DUKE MENDUAR PER TE DISA HERE EDHE NE KLASE KUR KISHA MESIM ME TE.KAM SHKUAR SI ME DJEM DHE ME VAJZA DHE JAM SHUME E SIGURT QE ME PELQEJNE VAJZAT.PROBLEMI IM ESHTE QE NUK E PRANOJ DOT VETEN ME NDIHMONI JU LUTEM !!!!!!!

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.