TTTTTVIRGJINITETI16.04.2012 12:57si mund te humbet virgjiniteti ju lutem te mi tregoni te gjithat menyrat a mund te humbet virgjiniteti pa shti asgje ne vagin duke ber kishe seks julutem ma ktheni pergjigjjen DHE QKA ESHT MASTRUbimi
Dr. Hatije Ismaili - Ekspert i nukjevet RE: VIRGJINITETI19.04.2012 10:26 E nderuar, nuk ekuptoj plotesisht pyetjen” duke bere kishe seks”? Perndryshe me mardheniet epara, “duke bere seks”, me penetrimin e penisit, futjen egishtave oseperdorimin lojrave seksuale konsiderohet se prishet virgjiniteti. Masturbimieshte vetekenaqje. Dr. Hatija  Vlerëso
lejlaRE: VIRGJINITETI08.05.2012 15:23me masturbim aprishet virgjiniteti?
RE: VIRGJINITETI28.05.2012 12:31kam qen ne moshe shum te re gati 10 11 vj kur nje djal deshi te kryente mardhenje me mua ne ate moment mu afrua dhe me futi karin po jo shum shum sa te ndjeja gje sepse nuk e lejova me shume dhe un tashi nuk jam e sigur a kam humbur virgjerin apo jo kete nuk e di ? ju lutem a mund te me jepni nje pergj ??

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.