cfare ushqiminevoje per nje zgjatje03.04.2012 10:40

doktor.. kam nevoje per nje zgjatje te trupit. jam15 vjeq dhe 1.69 cfare ushqimi sporti apo ndonje aktivitet duhet te bej tezgjatem ju lutem pergj.

 

Dr. Agron Rexhepi - Ekspert i nukjevet RE: nevoje per nje zgjatje05.04.2012 14:12 Kujdesuni per ushqimin tuaj te jete i balancuar ngaaspekti cilesor, sasior dhe kohor, si dhe merruni me aktivitete fizike tellojit te basketbollit, volejbollit apo notit. Perndryshe nuk keni nevoje testresoheni e as te kompleksoheni, per arsye se ju veq se jeni ne fazen erritjes se shpejte. Andja, ju propozoj te keni durim dhe te jeni irelaksuar ne aspektin psiko-fizik.
Vlerëso
Mendush KastratiRE: nevoje per nje zgjatje02.04.2013 13:13Doktor jam 17 vjeq dhe nuk jam edhe shum i gjat kam deshire te zgjatem sa me shum qfare me rekomandoni te emrrem me basketboll apo ka ndonje pale kepuca qe ndihmojne zgjatjen

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.