adeaorgazma15.03.2012 11:25

nuk e di ku qenderon problemi ose un nuk kam perjetu asniher orgazm ose e kam perjetu e nuk po e di cka eshte, po du me ma shpjegu qysh eshte me perjetu orgazm tek nje femer a perjetohet njejt sikur te meshkujt apo dallon ?

un kam mardhenie seksuale dikund afersisht qe 2 vite nuk eshte problemi qe nuk mpelqen me pas mardhenie seksuale ose qe nuk knaqem perderisa kam mardhenie seksuale mirpo jam shume e bindur qe nuk kam perjetu orgazm asnjeher , nuk eshte problemi qe nuk me pelqen partneri por ndoshta jam shum e turpshme edhe nuk po muj me arrit me u liru deri nate shkalle sa me e perjetu orgazmen

Dr. Hatije Ismaili - Ekspert i nukjevet RE: orgazma19.03.2012 11:27e nderuar, nuk mund mbastregimit tuaj,ta dij se a perjetoni orgazem apo jo. Orgazmi ne te vertetparaqet kulminacionin e kenaqesise gjat aktit seksual, dhe kete gje cdo kush eperjeton ndryshe. Por pasi tregoni se partneri juaj ju pelqen, dhe se kenaqenigjat marhenieve seksuale dhe mbasi jeni me te qe dy vjet, ndoshta ne te ardhmendo ta diktoni a perjetoni orgazem apo jo. Dr. Hatija
Vlerëso
TeutaRE: orgazma20.03.2012 14:31Adea me sa kom lexu neper internet, kom marr informata,qe ka disa femra qe kenaqen gjate mardh. seksuale por nuk e arrijne orgazmen, por ka edhe femra te tilla qe orgazma arrihet madje ne te njejten kohe disa here por te cilen femra nuk e din qe eshte duke e perjetuar...


Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.