xhuljasi te shtoj ne peshe28.02.2012 10:17

jam xhulja dhe doja te dija nje menyre per te shtuar ne peshe .une jam 40 kg dhe jam 1.53 e gjate .doja te shtoja gjithashtu qe nuk kam oreks persa i perket ushqimit.keto kohet e fundit gjirthashtu kam patur edhe dhimbje ne stomak nuk jane shume te medha por as normale besoj .te lutem nje pergjigje te shpejte :)

MD. Mrsc. Ph.D. Ilir Begolli - Ekspert i nukjevet RE: si te shtoj ne peshe29.02.2012 11:57 Bazuarne ankesat tuaja ju kasha keshilluar qe te vizitoni mjekun tuaj dhe pasi qe teeliminoni shkaqet e ankesave tuaja ne stomak me mjekun tuaj mund te ndertoninje sheme te dietes per te fituar nje peshe sipas mundesive dhe deshirestuaj  Intervenimet ne mjekesi permeskeshillave elektronike nuk munden me qene shume shpesh edhe productive dhekorrekte pasi qe per te vene nje diagnoze te saket nevojitet edhe pacienti pertu ekzaminuar si fizikishte ashtu perms analizave laboratorike apo radiologjikeeventuale. Vlerëso
AgimRE: si te shtoj ne peshe08.07.2012 23:26une jam agimi dhe me duhet nje menyr per te shtuar peshė.une jam i 31 kg dhe jam 1.42 cm e gjat une doja te shtoja pesh me jem nje menyr se si te shtoj peshe me nevojitet pergjigja shpet te Lutem.
DonaRE: si te shtoj ne peshe28.07.2012 13:15cila eshte menyra me e mire per te shtuar peshe?
lizaRE: si te shtoj ne peshe30.11.2013 16:23ju lutemi mem tregu qka asht ma e mira per me shtu pesh qka duhet me hanger
marigonaRE: si te shtoj ne peshe18.10.2014 06:30Jam 32vjeq e gjate 1.59 cm.peshoj 49kg.dua te me ndihmoni qe te shtoj ne peshe
Hu falemnderit per mirekuptim

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.