arbervirgjinitet pa gjakderdhje16.02.2012 13:50

pershendetje jam ne djal 20 vjeqar desha te di kam ber mardhenje me te dashuren time e cila ishte virgjine dhe nuk kam pasur fare gjak derdhje dhe desha te di a mund te ket virgjinitet pa gjakdergje apo qfar esht problem ju lutem me ndimoni sepse jam i stresuar shum pres pergjigjen

 

 

besaRE: virgjinitet pa gjakderdhje20.02.2012 10:33arber mos ke frik se ka disa femra qe nuk kan gjakderdhje  se ja ndisa lloj femrav qe i ka ndodh ashtu nuk ke qka te qetsohesh  mos e qetso edhe ato se edhe ajo  ka frik se nuk i eson ti a diqka  po tregoj qe mbas provojes po te trego jedhe ty qe mos  u shtreso shum se kjo ndodh tek femrat  kjo

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.