Annaseksi anal Anna01.02.2012 11:22Kam deshir te di se pasi bej sex anal pse kam dhimbje barku dhe se e bej pa prezervativ. A esht gabim i madh ky qe bej sex pa perdorim te prezervativit. Ju faleminderit nese me ndihmoni me nje pergjigje.
Dr. Hatije Ismaili - Ekspert i nukjevet RE: seksi anal Anna03.02.2012 11:42 Ne cdo rast seksi i pa mbrojtur eshte i rezikshem per semundjet seksualisht te transmetueshme dhe prej shtzenesise se padeshiruar. Se pse ju dhemb barku, nuk jam aq e sigurt, me shume do te thoja se dhemb zora e trashe dhe sfinkteri anal. Pasi sfinkeri anal eshte me muskuj cirkular qe mbyllet forte, si detyre e tyre qe te mos na shpeton nevoja e madhe pa kontrolluar. Vrima afer, vagina eshte me e pershtatshme per mardhenie seksuale, pasi nuk permban sfinkter ne hyrje, me pak dhemb, dhe besoj se me shume mund te ndjeni kenaqesi dhe me pak ekziston shansa ta demtoni sfinketrin e zores. Dr. Hatija.Vlerëso
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: seksi anal Anna09.02.2012 11:14Gabim eshte seksi anal pa prezervativ ,ndersa per sa i perket dhimbjeve te barkut nuk ka te beje me maredhenjet.Dr PremtimiVlerëso
BertinaRE: seksi anal Anna03.05.2012 09:14Sa i rrezikshem per shendetin eshte te besh seks te eger
tinaRE: seksi anal Anna06.11.2012 00:02desha te ju bej nje pyetje,jam ne lidhje me nje djal tash 1 vit qdo her kemi pasur mardhenie seksuale normale dhe tashme esht shfaqur deshira tek ai qe te bejm seks anal por se sahere qe provojm un e kam shum veshtire dhe nuk mund ta realizojme ate sepse porsa fillon ta provoj mua me merren mendet dhe me vie mundim nga dhimja shum e fort si mund ta tejkaloj ket edhe pse kam perdorur lubrifikat por kot e njejta me tregoni si mund ta realizoj ket pasi qe dua ti permbush deshren te dashurit.Ju falemderit per mirkuptim besoj qe dp marr nje pergjigjje nga ju
xhinoRE: seksi anal Anna24.03.2013 17:36pershendetje doktorr un bej sex ne vagine problemi eshe se dua ta bej edhe anal po pa prezevativ jam i pa ngopure ne sex theksoj flm per mirkuptimin xhinoo tirone
xyzRE: seksi anal Anna21.04.2013 22:19a asht i damshem per fmeren nese ban sex anal, qfar dami pson zorra e trash. ju faleminderit
ElaRE: seksi anal Anna17.11.2013 18:36Ju lutem me tregoni, A humbset virgjirniteti me seks anal?
aronRE: seksi anal Anna14.05.2014 16:31te ndihmon ajo se te preke vrimen anale gjate sex
lejlaRE: seksi anal Anna16.05.2014 11:06Jam ne lidhje ce 7 vjet dhe shpesh her ndodh qe nje jav te bejm sex ēdodit a ka ndonje problem dhe desha medit sexi a te dobson a te trash ju faleminderit pres pergjigje
loniRE: seksi anal Anna30.08.2014 04:47kam problem seksual
kur baj sek ,shum shpejt kryj pun qe kjo me prek fort ka kush te me ndimoj flm

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.