.......UJE ME LIMON 27.01.2012 13:38a te dopson pra limoni ne mengjes na tregoni?
RE: UJE ME LIMON 31.01.2012 10:39 nese deshiron te dobesohesh eshte e preferueshme qe porcionin e te ushqyerit ta zvogelosh p.sh ke hanger 2pjata gjell e han 1,2copa buk e han 1 e kshtu me radh.. mu mka ndihmu shum prej 65kg kam ra ne 56 dhe ujė me pi shum gjat dites tndihmon edhe ne mengjes kur te zgjohesh ntesell qysh thojn me pi shum osht mir :) shpresojj qe tndihmova pak..
RE: UJE ME LIMON 07.03.2012 09:43une ekam provuar afer nimuj nje got me uji me limon dhe kam humbur peshe 3 klg

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.