wwwcccmestracionet16.01.2012 16:22i nderuar doktor.kam patur seks me te fejuarin tim, dhe tani kam shume crregullime te periodave,edhe me perpara kam pasur por tani me shume.Eshte rreth dy muaj qe nuk me vin periodat,pas nje jave me erdhen vetem nje dite por ne ngjyre kafe dhe shume pak.Kam dhimbje te belit, eshte njesoj sikur te vin periodat. A mund te me ndihmoni ju lutem shume, se jam shume ne merak.flm shume
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: mestracionet23.04.2012 10:57Per moshen e juaj nuk eshte ne rregull keto qregullime prandja ju preferoj nje egzaminim me ultraze per verifikim te shkakut(nese ka) Dr Premtimi
Vlerëso
gertaRE: mestracionet15.05.2012 09:36doktorr kam 2 vjet e fejuar dhe me ka ndodhur te kryej marrdhenje gjat kohes se mentruacioneve doja te dija se cfar demesh shkakton kjo gje.prpblemi im esht se ka nje muaj qe me vin sekrecione apo menstruacione te kafta ne te zeze dhe here here te kuqe me vin gjat gjith dites jo shum vetem por shqetesuese nganjer rrjedh dhe gjak se di cte them jam shum e shqetesuar te lutem me kthe nje pergjigje
katjushkaRE: mestracionet10.06.2013 07:04I dashur doktor kam nje hall shum te madh ,kam gati 1 vit qe periodat me vin vetem nje dit dhe ngjyr kafe te erret por dua te theksoj qe nuk kam asnje shqetesim dmth dhimbje.respekte
LisaRE: mestracionet05.08.2014 11:00Kam provuar te ngel shtatzane para 2 javesh edhe 1 jav me vinin sh te bardha Tani ka 2 dit qe me vin sh Kafe date ne periodave e kam ne 17 I kam te rregullta me vin cdo muaj ne te njejtin date.a duhet te shqetesohem per ket gje? Apo ndoshta kam ngel shtatzane dhe esht normale? Te lutem me ktheni pergjigj sa me shpejt se jam sh merak faleminderit!

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.