esapas abortit spontan16.01.2012 15:46mirdita mjek i nderuar apo mejke,une para nje jave kisha abort spontan kryesisht ne javen e 6 te shtatzanis aborti u kry pasi kisha gjakderdhje dhe beba humbi me gjakderdhje,une jetoj n e Francé dhe mjeku me ka rekomandu disa analiza te hormoneve dhe grupin e gjakut analiz une i bera keto analiza tani ket jav kam kontroll mjeksore mirépo kam nje pytje se kur mun te planifikoj shtatzanin e dyt dhe grupin e gjakut ekam 0 une po ashtu bashkshorti 0 aka ndonjé problem te lutem me kthe nje pergjegjeje sepse kam nevoj per sqarim te faliminderit...
EsaRE: pas abortit spontan19.01.2012 15:13 harrova edhe te tregoj grupi i gjakut 0+ edhe mua me doli edhe burrit 0+ aka ndonjé problem dhe kur mundem te filloj shtatzanin e dyt,pasi qe isha kétu ne Frané tek mjeku gjinekolog dhe me rekomandoi te filloj shtatzanin e dyt pas mentracioneve te para pas abortit...dua dhe nje shpjegim te juajin ju lutem
Dr. Hatije Ismaili - Ekspert i nukjevet RE: pas abortit spontan23.01.2012 13:45: mendoj se me heret jam pergjigjur pyetjes suaj dhe tani vetem edhe sqarimi se kur mund te planifikoni shatzenesine e ardhshme pas abortit spontan. Eshte mire qe se paku te pritni dy muaj, qe mukoza e mitres te ripertrihet dhe qe statusi hormonal te mund te rregulohet , pas shtazenesise se kaluar. Dr. HatijaVlerëso
elsa RE: pas abortit spontan03.12.2012 17:00pershendet jam elsa qe 4 muja kam pas ni abort shkaku i gjagderdhes kam qen te mjeku i kam ber gjitha analizat me dulen mir tash jam tu provu me membet shtatzan po po kam frik mos po deshtoj prep a ka gjas te mbes shtatzan mas abortit ju lutem me shkruani

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.