?Menstracionet e bardha dhe virgjiniteti20.12.2011 12:05

A eshte normale qe nje femer virgjine te kete menstracione e te bardha,sepse kam degju se nese vajza ka menstrtacione te bardha nuk eshte virgjinee,,,,ju lutem me tregoniii sepse jam e brengosur...

RE: Menstracionet e bardha dhe virgjiniteti27.01.2012 13:25mendoj qe ska femer qe si ka menstracionet e bardha
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: Menstracionet e bardha dhe virgjiniteti07.03.2012 13:19 Menstracionete bardha tregojin per infeksion dhe infeksion mundet te kete edhe femra evirgjer.Dr Premtimi Vlerëso
xhejsina.kristian@live.comRE: Menstracionet e bardha dhe virgjiniteti01.02.2013 14:14une jam 13 vjece menstracionet ebardha i kam por te kuqet mjen vone qe 6 muaj per here te pare me erdhen me 19 korik me tregoni cfare te bejjjjj
xhejsina.kristian@live.comRE: Menstracionet e bardha dhe virgjiniteti01.02.2013 14:17une i kam menstracionet e bardha por te kuqet jo me tregoni cfare te bejme ndihmonu ju lutem
RE: Menstracionet e bardha dhe virgjiniteti28.05.2013 13:30ju lutem me ndihmoni jam 13 vjece dhe menstracionet e bardha i kam por te kuqet ende sme kan ardhur akoma ju lutem me tregoni cka duhet te bej jam e shqetsuar
nesaRE: Menstracionet e bardha dhe virgjiniteti14.09.2013 13:04pershendetje jam 22 vjeqare un kam probleme me menstruacione sepse me vonohen per dy tri dit nuk i kom me rregull menstracionete kuqe gjat kohes kur jom me to ditve te fundit i shoh si te zeza dhe te bardhat me shkojn shumm a ka mundsi mem tregu qa me perdor per rregullimin e tyre

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.