HettoPikat e qures25.11.2011 11:08

Kam edhe un nje pytje, a mund te me orientoni ne ndonje krem te mir ose diqka tjeter qe mund ti largoj njollat ngjyr kafe ne fytyr apo ( PIAKAT E QURES ) ?

Dr. Allma Koqinaj - Ekspert i nukjevet RE: Pikat e qures27.04.2012 15:52 Per keto nuk ka ndonje sherim por mbrojtja ngadielli eshte esenciale.Dr.Allma Vlerëso
RE: Pikat e qures07.07.2012 16:23a ke ndonje recet qe mund ta provoj per ti larguar sadopak kto pikla te qures
letaRE: Pikat e qures07.07.2013 17:16me sigurii qe ka naj kremm qe ka efektt !! une ne dyqan i kam paa disa krema per pikaaa te quress !! po nuk e ki aa kan efektt sepse se kam provuu

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.