GjakovarjaSi behet humbja e virgjinitetit15.11.2011 11:37

 A ndodh qe te ket pasoja humbja e virgjinitetit ne moshe te re, p.sh 15 16 os 17 vjec.?

Dr. Hatije Ismaili - Ekspert i nukjevet RE: Si behet humbja e virgjinitetit22.11.2011 11:35E nderuar, nuk e kuptoj saktesisht per cfare pasojash e ke fjalen. Me mardheniet e para seksuale nuk duhet te shpejtohet. Sa ma e pjekur qe do te jeni , dhe sa me vone qe dote filloni me mardheinet e para seksuale, aq me mire do te dini si te nbroheni nga shtazensia e pa deshiruar, infekcionet seksualisht te transmetueshme, dhunimi dhe situatave te tjera. Nese e keni fjlen per dicka tjeter, ju lutem te me drejtoheni edhe nje here. Dr. Hatije Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.