BlendiNjollat kafe ne fytyre10.10.2011 10:54

Pershendetje kam disa njolla ne fetyr e dit e me shum ato po shumzohen a mund ta di a ka naj lloj krema e cila mi hek keto njolla ju faleminderit

Dr. Allma Koqinaj - Ekspert i nukjevet RE: Njollat kafe ne fytyre27.04.2012 15:50 Duhet te lajmerohesh per terapi.Dr.Allma Vlerëso
elaRE: Njollat kafe ne fytyre11.05.2012 17:21njolla kafe ne fytyre
elisaRE: Njollat kafe ne fytyre26.09.2012 18:34pershendetje! kam disa njolla kafe ne faqe qe me kan dale nga dielli jane si nishane . a mund te hiqen??? dini ndonje menyre??? ju lutem me ndihmoni. faleminderit
hazizzRE: Njollat kafe ne fytyre06.05.2014 03:43a mundet te me tregoni se si hiqen njollat kafe qe me kan dal ne fytyr por une skam pat a ka ndonje lloj kremi qe duhet ta posedojm
lepurusheRE: Njollat kafe ne fytyre29.06.2014 03:41kam disa njolla kafe ne fytyre a mund te na tregoni ndonje menyre qe I zhduk ato
ju faleminderit

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.