pejanjasi behet humbja e virgjinitetit15.08.2011 16:30pershendetje dr premtimi deshta te nderlidhem me pergjigjett ejuaja , deshta tju pyss a mundet edhe nga e rrxumja eshkallve me hup vergjiniteti,un jom rrxu prej shkallve ne shpi dhe kom pas dhimtt dhe pak gjak,jom kontrollue te ni gjinekolog mka than se ka munsii mos me hupp me kane virgjer hala.po a ndodh nkit rastt vagin ame psue ndryshim mu zgjonue anajsen. flm per mirkuptim.
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: si behet humbja e virgjinitetit22.08.2011 11:14Nese ju ka kontrolle mjeku dhe ju ka thane qe jo,mos u brengosni.Dr PremtimiVlerëso
RE: si behet humbja e virgjinitetit25.04.2012 17:24perdhendetje dr. premtim gojani desha te pyes per sa i perket humbjes se vergjinitetit ne humbjen e virgjiniteti kam pasur shum pak gjakderdhje dhe gjendjen tek organi seksual gjendja osht e njejt si ajo e ma hershme qe nuk kam pasur mardhenje kam shum pak dhimbje a osht e mundur qe nuk e kam humbur ende virgjinitetin? falemderit per mirkuptim
RE: si behet humbja e virgjinitetit25.04.2012 17:28perdhendetje dr. premtim gojani desha te pyes per sa i perket humbjes se vergjinitetit ne humbjen e virgjiniteti kam pasur shum pak gjakderdhje dhe gjendjen tek organi seksual gjendja osht e njejt si ajo e ma hershme qe nuk kam pasur mardhenje kam shum pak dhimbje a osht e mundur qe nuk e kam humbur ende virgjinitetin? falemderit per mirkuptim
DeaRE: si behet humbja e virgjinitetit22.05.2012 09:50Pershendetje Dr. Dija te dija a ka mundesi te humbasi virgjeria nga kalerimi ? E si mund ta kuptosh ? Une ate dite ishe me cikel menstrual dhe se di sa mundesi ka qe te kem humbur virgjerin . Ne pritje te pergjigjes tuaj .Faleminderit

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.