deadepresjoni15.08.2011 16:22pershendetje jame 21 vjeqare qe dy vite jame e martuar nuk muj me pranu faktin qe jam e martume spo mundem mu adaptu me kete jete jam ni persone shume nervoze nuk mund te duroj askende sidomos kur flasin per per dikond bona shume nervoze se duroj askend shpesh muj me thon se bi edhe ndepresjon sdu me fol me askend mbyllna ndhom veq mendoj qysh me myt veten.probleme skam jam edhe nfakulltet msoj shume smungon asgje po vet bona nervoz pa arsye,sa her vendosi per dika nuk muj me kry fill terekna.
M. Sc. Elisa Berdica - Ekspert i nukjevet RE: depresjoni07.09.2011 23:26 E dashur Dea. Faleminderit qe na shkruani pershqetesimin tuaj. Me aq sa kuptoj ju nuk arrini te adaptoheni me jeten e re qepo beni. Duket qe jeni martuar ne moshe mjaft te re. E keni marre vete ketevendim apo jeni shtyre nga familja (ose persona te tjere)? Martesa zakonishtkonsiderohet si kurorezim i dashurise midis dy personave. Nese ndodh mevullnetin e te dy paleve, atehere duhet te perjetohet me emocione pozitive, sinje hap shume i rendesishem ne jete. Prandaj do te ju drejtoj nje pyetjedirekte qe te kem me te qarte situaten ne te cilen ndodheni: Jeni e sigurt perndjenjat qe keni ndaj bashkeshortit tuaj? Nese po, atehere nuk keni pse ndihenikeshtu! Mendoni qe jeni me personin qe dashuroni, mendoni qe keni zgjedhur ateper te kaluar jeten, mendoni si do te ishte jeta juaj pa te! Atehere do tekuptoni qe nuk keni pse te mos ndiheni rehat. Vetevrasja nuk eshte zgjidhje perasgje. Vazhdo dhe insisto qe te merresht me aktivitetet qe te pelqejne. Kalo meshume kohe me bashkeshortin, beni gjera te ndryshme bashke dhe do te shikoni qeketo mendime negative do te zhduken. Ju dukeni vajze me intelekt dhe fakti qestudioni duhet te ju ndihmoje shume. Me kaq sa kuptoj nga shkrimi juaj, ju kenicdo gje te mire qe jeta mund te te ofroje. Shfrytezojini keto te mira, dheperfitoni qe te vete-plotesoheni!Respekte! Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.