kittymenstruacionet21.06.2011 11:36Pershendetje Doktor!. Ne moshen 12 vjeqare kam pasur menstruacionin e pare,por gjithmon te qrregullta kam qene te gjinekologu dhe me ka propozuar disa tableta,ku efekti i tyre eshte per rregullimin e menstruacioneve (apo si i themi ne tableta per rregullimin e hormoneve).Por une kam frik ne perdorimin e ketyre tabletave pasi qe disa mike te mijat thon qe keto tableta ndikojn edhe ne trashje.Dhe te gjitha te rejat si dhe une e kemi kompleks trashjen per ket arsye desha te pyes ty doktor i nderuar se a e kan me te vertet kete efekt.FALEMINDERIT PER MIRKUPTIM!
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: menstruacionet23.06.2011 14:33Egziston mundesia qe perdorimi i tyre te ngrit sado pak oreksin(qe nuk do te thot) por jo ne ate mase sa te trasheni(sepse ritja e peshes vie nga ushqimi).Dr PremtimiVlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.