tinanjollat e fytyres03.06.2011 10:59nese ti hin ne sallarium a i gufon njollat e fytyres mė shum apo nuk shkakton kurfar efekti dhe aka ilaq per piak kam perdorur nje krem per piak christian dior mi ja jekur pikat ne fytyr por prap me kan dalur dhe a ka naj krem tjeter per pika ju faleminderit per mirkuptim
/.RE: njollat e fytyres07.06.2011 14:03a e keni fjalen per njollat e kafta te fytyres ?!

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.